Uit ons nieuwsoverzicht:

Feestelijk Lustrumgala

Zaterdag 18 juni was het zover, het gala om ons lustrum luister bij te zetten. Een feestelijke avond met een scala aan activiteiten.

Natuurlijk waren er bubbels bij binnenkomst, maar de feestelijkheden begonnen al een paar meter daarvoor; iedereen kon zich namelijk buiten, al dan niet met partner, onder een boog van ballonnen laten vereeuwigen door de fotograaf van dienst.

Na twee korte welkomstwoordjes, één van Ger Mik en één van Paul Bijloo, was het tijd voor de echte aftrap van de avond, namelijk voorstelling “De Vergadering” door ons toneelgenootschap OVER-spel in de Jan van Scorel-zaal. Het leek verdacht veel op een uit de hand gelopen vergadering van ons bestuur, maar vanzelfsprekend berustte iedere overeenkomst met de werkelijkheid op toeval.

Na dit vrolijke begin was het tijd voor muziek. In KWIII trad een prima feestband op met een repertoire om niet alleen de jonge leden te verleiden tot een dansje. In het restaurant was het wat rustiger met een zangeres met gitaar en dus voldoende gelegenheid voor een goed gesprek en/of een hapje van Marie.

De echte diehards werden rond één uur verzocht het pand te verlaten. Dat waren er nog genoeg, hét bewijs dat het een geslaagd gala was.

Tekst: Hans-Peter Lassche