Uit ons nieuwsoverzicht:

Lustrumdiner

Maandag 16 mei was het dan zover, de eerste officiële lustrumactiviteit. En wel het lustrumdiner. En wel in het nieuwe restaurant. Kortom, een zeer bijzondere avond.

Ruim veertig Heeren – waar, o waar, was de rest? – hadden zich, enkele uitzonderingen daargelaten, in hun eigen of een gehuurde smoking gehesen. De borrel vooraf was goed verzorgd met bubbels en prima amuses. Het personeel van Marie was hartelijk en attent.

Na de borrel volgde een geweldig vijfgangen diner met bij iedere gang een bijpassende wijn. Maar niet voordat Ger Mik als voorzitter een kort lustrumpraatje had gehouden. Een mooi moment voor een praatje; kunnen terugblikken op een roemrijk verleden en tegelijk vooruit kunnen blikken op een stralende toekomst met twee nieuwe partners.

De keukenbrigade van Marie had er duidelijk zin in en dat resulteerde in geschroeide tonijn, ravioli van bospaddenstoelen, lamsrump en een serie Utrechtse kazen. Dit alles in de brasserieachtige ambiance van het nieuwe restaurant.

Het was ons lustrumdiner, maar we gaan er niet vanuit dat Marie hiermee al haar kruit heeft verschoten. Er staan ons ongetwijfeld nog veel uitmuntende diners te wachten.

Op naar de volgende lustrumactiviteiten!

Tekst en foto: Hans-Peter Lassche