Uit ons nieuwsoverzicht:

Diner voor Thuis

Afgelopen vrijdag beleefden we de première van het Heeren Thuis Menu. Nieuwsgierig vroegen wij naar de eerste indrukken. NB: De Heer op de foto is niet de geïnterviewde.

Welk menu koos je, 2 of 3 gangen?
Drie gangen, en dan de vegetarische variant. Altijd spannend wat een restaurant daar van maakt, een extra uitdaging!

En, was het bijzonder?
Zeker: pasta salade, vergelijkbaar met het andere menu; rendang met kikkererwten, linzen, huisgemaakte atjar, kokos en vervolgens een uitgebreid chocolade dessert. Bijzonder smakelijk, alle complimenten voor Chef Alex. Die de bereiding persoonlijk toelichtte, kon niet mis gaan.

Toe maar! Je hebt thuis dus wel de show gestolen met gewoon een beetje opwarmen.
Flauw. Maar in het pakket zat van alles om het mooi aangekleed op tafel te krijgen: broodjes met “smeer”, verse munt voor bij de rendang, de chocolademousse in een professioneel puntzakje, en verfrissingsdoekjes. En ook nog pepermuntjes. Niet te vergelijken met wat je meestal bezorgd krijgt, of ophaalt. Met zorg gedaan.

Feestje! Alex had er echt zin in. Nog tips?
Voor Mammoni: Ga door! En ik hoop dat er tegen Kers een meer gangen maaltijd van dit niveau beschikbaar komt.
Voor de Heeren: dit is een ideaal concept om volgende vrijdagen een andere Heer uit te nodigen, al dan niet met partner, en zo het Vereenigingsgevoel levend te houden.

Voor de komende vrijdagen: bijtijds bestellen (voor donderdag 15 uur), de volgende dag afhalen tussen 15 en 18 uur, zie agenda.