Uit onze agenda:

MIDZOMER LUSTRUMRIT "Gas ter Planck"

zondag 28 augustus 2022, 07:00 uur
Autoliefhebbers opgelet! Het genootschap "Gas ter Plank" heeft dit jaar een andere maar zeer fraaie tocht gekozen. Speciaal ter ere van het 150-jarig bestaan van de Heerensociëteit, organiseren wij een spectaculaire Midzomer Lustrumrit waaraan alle soorten en maten van automobielen kunnen en mogen deelnemen.

Dit jaar dus niet een klassiekerrit maar wel een heuse toertocht waarbij iedereen wordt uitgedaagd. Heb je een leuke of bijzondere auto, of kan het dakje van je auto af? Je bent dit jaar, ongeacht je type voertuig van harte welkom.
Schrijf je echter snel in want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
Bij maximaal 40 equipes is het evenement volgeboekt voor deze Midzomer Lustrumrit. Dus: Wie het eerst komt, het eerst maalt".

De regels zijn simpel. Elke leuke en/of mooie auto, met achter het stuur of als navigator een lid van onze prachtige Sociëteit, kan deelnemen, waarbij de andere passagier(s) kan/kunnen bestaan uit iemand uit uw kennissen-of familiekring. De kosten voor deelname hebben wij weten te beperken tot € 70,-- per deelnemer, waarvoor u zowel bij aankomst als finish fors in de watten wordt gelegd door het fantastische team van Golfbaan 'De Kroonprins' te Vianen met koffie en gebak vooraf aan de start en na terugkeer, borrel met afsluitend diner.
Uiteraard ontvang je van het genootschap een schildje voor op de neus van je auto plus Routeboek (met ondersteunende uitleg) en Reglement van deelname.

Je hoeft je dus dit jaar niet langer af te vragen of te twijfelen of je auto wel leuk of bijzonder genoeg is of dat je rallyvaardigheden te wensen over laten, aangezien het uitgangspunt is dat elk lid met elk soort voiture kan deelnemen.

Wij maken er met z'n allen ongetwijfeld een fantastische dag van.
Nadere informatie over vertrektijden e.d. worden nog tijdig verstrekt.

Betaling: de bijdrage per deelnemer bedraagt € 70, te voldoen per incasso. Schrijf je in voor jouzelf en een gast, dan moet je dus een incasso van € 140 accepteren.