Uit onze agenda:

Heerenmaaltijd

maandag 13 juli 2020, 19:00 uur
Onder voorbehoud dat dit volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en binnen de regionaal geldende noodverordening is toegestaan is er vanavond een Heerenmaaltijd.

Deze avond zal anders verlopen dan gebruikelijk.. Zo is er plaats voor maximaal 27 personen. We zitten 1,5 meter uit elkaar. De borrel (van 17:30 tot 19:00 uur) is zittend aan tafel. Om 19:00 uur start de Heerenmaaltijd. (we gaan dan niet zoals gebruikelijk aan tafel want we zitten al aan tafel)

De avond verloopt geheel volgens de eerder genoemde richtlijnen en noodverordening.
Dit betekend dat de aanwijzingen van het personeel van Mammoni strikt dienen te worden opgevolgd. Als je dit niet doet mag je zonder discussie meteen naar huis.

Tevens dien je jezelf voor deze avond vooraf in te schrijven via de site. (reserveringsplicht)
En verklaar je met je inschrijving dat je vanavond niet komt indien je een van de hieronder gestelde vragen (volgens de opgestelde lijst van de Rijksoverheid) met ja kan beantwoorden:

1- Heb je 24 uur voorafgaand aan het bezoek aan de Sociëteit last gehad van Hoesten/Neusverkoudheid/Koorts vanaf 38 graden en/of Benauwdheidsklachten?
2-Heb je op het moment van het bezoek aan de Sociëteit een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3- Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen voorafgaand aan je bezoek aan de Sociëteit vastgesteld?(in een lab)
4-Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je de afgelopen 14 dagen voorafgaand aan je bezoek aan de Sociëteit contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
5-Ben je op het moment dat je de Sociëteit bezoekt in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Indien je een van deze vragen met ja kan beantwoorden kom dan niet en meld je af.
Als dit niet meer via de site kan (inschrijving sluit om 17:00 de dag voorafgaand) stuur dan een mail naar info@mammoni.nl
Zodat een ander lid voor jou in de plaats kan deelnemen.

Misschien is dit niet zo'n uitnodigende tekst. Maar het is de bedoeling dat we allemaal gezond blijven en het virus niet verder verspreiden. Het wordt in ieder geval een fantastische avond.