Uit onze agenda:

Baas over je eigen leven, deel I

donderdag 12 december 2019, 19:30 uur
Het thema van de maand december is "Baas over je eigen leven". Op twee donderdagen, 12 en 19 december, starten we met een korte inleiding, waarna alle gelegenheid voor vragen en discussie. Een beknopte, informele sessie, pakweg een half uurtje met informatie en om na te denken.
Beide avonden zijn los van elkaar te volgen. Dames/partners/gasten van harte welkom.
Geen lid, wel interesse: kom langs, Mariaplaats 14, Koning Willem III zaal.

Deze avond: Annemieke Postema. Zij is AOV-adviseur en heeft het afgelopen jaar zelf ervaren hoe het is om niet te kunnen werken. Door een hersenbloeding raakte ze plotseling halfzijdig verlamd. In het ziekenhuis en het revalidatiecentrum heeft ze alle dagelijkse handelingen opnieuw aangeleerd. Inmiddels kan ze bijna alles weer en werkt ze fulltime, ondanks enkele fysieke ongemakken. Door haar positieve instellingen en doorzettingsvermogen, maar ook door soms het heft in eigen handen te nemen, heeft ze veel bereikt.

Na een korte inleiding is er alle gelegenheid voor vragen en verdere gedachtenwisseling. We beginnen om 19:30, en ronden ca. 20 uur af. Daarna weer de gebruikelijke donderdagborrel. Kom je alleen voor de borrel: dan graag pas om acht uur komen, of héél stil zijn. Dames welkom!