Startpagina > agenda > maandag 26 maart 2018

BEEK Spiritualiteiten Diner

Complete agenda

maandag 26 maart 2018, 19:00 uur.

Vanavond een mannenavond in het teken van sterke drank. Als opvolging van het whisky diner van vorig jaar gaan we nu verschillende type dranken ervaren tijdens het eten.

Het zal een heel bijzondere avond worden aangezien u nooit eerder deze dranken heeft kunnen proeven. Het betreffen namelijk dranken van een volledig nieuw Nederlands merk: BEEK.

Voorafgaande aan het diner zal in de middag de officiële lancering zijn van dit merk in onze grote zaal voor pers en genodigden. Daarna zullen wij dus, als één van de eersten in de wereld, kennis mogen maken met zijn creaties.

Jan Beek is een zeer bekende naam in de wereld van de sterke drank. Naast dat Jan Beek jarenlang het verkoophart was van de firma van Wees (de pioniers op het gebied van importeren en verkopen van dranken in Nederland), geeft hij ook al een aantal jaar les aan de Liquoristenopleiding van de Wijnacademie.

Waar iedereen op de Vereeniging denkt dat ik verstand heb van drank durf ik volmondig toe te geven dat wat ik weet maar een heel klein deel is van dat wat Jan Beek weet.

Met de introductie van zijn eigen merk ,waarbij het belangrijk is dat het betaalbaar is zonder enige consessie te doen aan kwaliteit, gaat een droom van hem in vervulling.

Tijdens het diner neemt Jan ons meer in het verhaal dat heeft geleidt tot dit merk en proeft u een viertal verschillende dranken van het assortiment van BEEK (in het totaal nu al zeven). De laatste moeten we nog kiezen maar u zult zeker een Gin, Oude Jenever en een Whisky proeven. We matchen de gerechten bij de verschillende dranken.

Ik heb al wat samples mogen proeven en ben van mening dat BEEK echt een heel mooi kwalitatief Nederlands merk is met een mooie toekomst en visie. Ik nodig u allen uit om samen met Jan Beek en mij een bijzondere avond te beleven en te genieten van de geneugten des levens.

De borrel is van 17:30 tot 19:00 uur.
Om 19:00 uur gaan we aan tafel.

Menu:
Aperitief: Beek Gin Tonic
***
Voorgerecht
Verse makreeltartaar | Gerookte zalm | Avocado | Rammenas | Crème fraiche
Drank: Beek Oude Genever 1 jaar
***
Hoofdgerecht
Short Rib | Pastinaak | Zoete aardappel
Drank: Beek The Dutch Blended Whisky
***
Dessert
Chocolade Moulleux | rood fruit
Drank: Beek Single Cask Whisky Edradour 2008